Hallo. Mijn naam is René Lensink. Ik woon samen met mijn vriendin Sandra en wij hebben samen 3 heerlijke kinderen.

Waarom Coaching? Het begon allemaal door mijn werk als Body Stress Release practitioner. In mijn werk als BSR practitioner kwam ik regelmatig mensen tegen die uiteenlopende klachten hadden op het mentale en of emotionele vlak.

Er gebeurden 2 dingen op dat moment. Ten eerste heb ik altijd al een persoonlijke interesse in de menselijke psyche gehad. Ik voelde dat ik hier meer van moest weten en ging op zoek naar antwoorden. Ten tweede herkende ik veel problemen waar mijn cliënten mee kwamen. In het tweede geval dacht ik: ‘Als ik de antwoorden vind, dan help ik niet alleen mijzelf, maar ook mijn cliënten.’

Ik hoefde niet lang te zoeken. De coachingspraktijk van Erna Rensen boeide mij enorm. Wij waren daar al eens geweest met onze dochter en zoon voor coaching sessies. Destijds was ik al onder de indruk van hun werk.

In 2011 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben de opleiding gestart. Deze 3 jarige HBO opleiding resulteerde in mei 2014 tot het behalen van het diploma Coach 4 All therapeut. Deze opleiding combineert de volgende 3 technieken:

  • Transformerende Ademhaling (TA)
  • Neuro Emotionele Integratie (NEI)
  • Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)

(Meer informatie over de opleiding is te vinden via: www.coach4all-oc.com

Sinds 2013 coach ik mensen voor uiteenlopende problemen.